انواع کاغذ برای چاپ کاتالوگ

کاتالوگ یکی از مهم‌ترین ابزارهای تبلیغاتی است که بسیاری از کمپانی‌ها و شرکت‌ها برای معرفی محصولات و خدمات خود از آن استفاده می‌کنند. کاتالوگ انواع مختلفی دارد و هر کدام برای منظور خاصی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

یکی از موارد مهم پس از انتخاب نوع کاتالوگ و طراحی آن، انتخاب کاغذ برای چاپ کاتالوگ است. به عبارتی باید کاغذی را انتخاب کرد که مناسب برای چاپ کاتالوگ باشد در غیر این صورت به موفقیت نخواهیم رسید. پس دانستن انواع کاغذ برای چاپ از اهمیت زیادی برخوردار است. گاهی اوقات، کمپانی‌ها بنا به دلایل مختلفی از کاغذ‌های نامناسب استفاده می‌کنند. این کار باعث می‌شود تا پس از مدتی کاتالوگ شما بلا استفاده شود و حتی تاثیر منفی در دید مخاطب از برند شما خواهد داشت زیرا کاتالوگ نماینده شما نزد مخاطب است و چنانچه نتواند آنطور که باید باشد، دید مخاطب نسبت به کار شما منفی می‌شود و فکر می‌کند خدمات و محصولات شما نیز بی کیفیت است.

کاغذ برای چاپ کاتالوگ

انتخاب کاغذ کاتالوگ یکی از مهم‌ترین عواملی است که باید به آن توجه ویژه‌ای داشت. کاغذهای متفاوتی وجود دارد که هر کدام ویژگی و گرماژ و وزن متفاوتی دارند. باید از ان‌ها به گونه‌ای استفاده کرد که مناسب شرایط و کار ما باشد. به عنوان مثال چنانچه تعداد صفحات کاتالوگ شما کم می‌باشد باید سعی شود از کاغذ‌هایی استفاده نمود که گرماژ‌ بالاتری دارند و کلفت‌تر باشند و اگر کاتالوگ شما چندین صفحه است باید سعی شود از کاغذ‌هایی استفاده نمود که وزن به نسبت کمتری دارند.

انواع کاغذ برای چاپ کاتالوگ

کاغذ گلاسه:

یکی از معمول‌ترین گزینه‌ها برای چاپ کاتالوگ همین نوع کاغذ است. محبوبیت این کاغذ به دلیل مرغوبیت، با دوام بودن و کیفیت بالای محصول نهایی پس از چاپ است. البته ناگفته نماند که نسبت به دگیر موارد چاپی گران‌تر است و با کسانی که با محدودیت بودجه مواجه هستند مناسب نخواهد بود. این نوع کاغذ از سطح صاف و براقی برخوردارند و باعث می‌شود تا روند چاپ بر روی آن‌ها بسیار خوب باشد. معمولا اگر مراجعه کنندگان محدودیتی در زمینه بودجه نداشته باشند، استفاده از این کاغذ به آن‌ها پیشنهاد می‌شود.

کاغذ معمولی:

این نوع کاغذ همان کاغذ‌های A4 هستند که ما به طور معمول از آن‌‌ها استفاده می‌کنیم. به طور معمول این کاغذ‌ها سفید هستند و به طور کلی ناخالصی ندارند و به همین دلیل معمولا رنگ پذیری خوبی دارند. این نوع کاغذ نسبت به کاغذ‌های گلاسه قیمت بسیار کمتری دارند به همین دلیل برای کسانی که بودجه‌ی بالایی ندارند می‌تواند گزینه‌ی مناسبی باشد.

کاغذ باطله:

همانطور که از نام این نوع کاغذ پیدا است، این کاغذ از بازیافت دیگر کاغذها بدست می‌آید. معمولا این نوع کاغذ‌ها رنگ پذیری مناسبی ندارند و رنگ بر روی آن‌ها کدر است. و این باعث می‌شود تا چاپ ما به خوبی انجام نگیرد و باعث همان دید منفی که در ابتدا سخن گفتیم شود لذا استفاده از این نوع کاغذ برای چاپ توصیه نمی‌شود.

کاغذ پلاستیکی یا سلفونی:

 جنس اصلی این نوع کاغذ‌ها ، از همان کاغذ‌های اصلی است که توسط مواد مختلف مانند لاتکس آغشته شده و یا بر روی آن‌ها سلفون کشیده شده و آن‌ها را در برابر رطوبت و کشیدگی مقاوم می‌سازد. معمولا این نوع کاغذ از قیمت بالاتری نسبت به سایرین برخوردارند اما ویژگی‌هایی مانند مقاومت در برابر رطوبت و یا کشیدگی باعث می‌شود تا گزینه‌ی مناسبی باشند. البته باید توجه داشت که چاپ بر روی این نوع کاغذ به روش معمول ممکن نیست بلکه باید از مرکب خاصی برای چاپ بر روی آن‌ها استفاده نمود.

کاغذ آنتیک:

ای نوع کاغذ‌های بسیار زبر و خشن هستند و شبیه به کاغذ‌های دست ساز هستند. از این نوع کاغذ معمولا برای چاپ کتاب استفاده می‌شود اما گاها برای چاپ کاتالوگ نیز از آن‌ها استفاده می‌شود.

میانگین امتیازات ۵ از ۵