روانشناسی رنگ ها و تاثیرات آن در توسعه کسب و کار

,
روانشناسی رنگ

امروزه دنیای رنگ ها و تاثیرات متفاوت آن بر روی روحیات و تصمیم گیری افراد بر کسی پوشید نیست. ظاهر اولین چیزی است که دیده ی ما را در ذهنمان بررسی میکند و در لحظه بر ذهنیت نقشی میسازد که میتواند این نقش در ذهن ما مثبت باشد یا منفی! از آنجایی ما در عصر تکنولوژی زندگی میکنیم و هر روز دنیای پیرامون ما در حال توسعه و پیشرفت است، کسب و کار ها نیز سعی در توسعه و ارتقاء خود دارند، آن ها دریافتند که ظاهر کسب و کار چقدر میتواند در نقشی که در ذهن مخاطبان میسازد تاثیر گذار باشد. روانشناسی رنگ اولین قدم در ظاهرسازی یک کسب و کار محسوب میشود.
روانشناسی رنگ در ارتباط با متقاعدسازی یکی از جالب ترین و بحث برانگیزترین جنبه های بازاریابی است

روانشناسی رنگ چیست؟

روانشناسی رنگ مطالعه چگونگی تأثیر رنگ ها بر ادراک و رفتار است. در بازاریابی و برندسازی، روان‌شناسی رنگ‌ها بر این تمرکز دارد که چگونه رنگ‌ها بر برداشت مصرف‌کنندگان از یک برند تأثیر می‌گذارند و اینکه آیا آنها مشتریان را متقاعد می‌کنند که به عنوان یک برند خاص را در ذهن خود نگه دارند یا آن ها را مجاب به خرید کند.
این یک زمینه مهم مطالعاتی است که باید در هنگام ایجاد هزینه های بازاریابی در ایجاد یک کسب و کار جدید یا تغییر نام تجاری موجود در نظر گرفته شود. این را در نظر بگیرید: در مطالعه‌ای با عنوان « تاثیر رنگ بر بازاریابی »، محققان دریافتند که تا 90 درصد از قضاوت‌های فوری درباره محصولات می‌تواند تنها بر اساس رنگ باشد.

مشکل روانشناسی رنگ در بازاریابی و برندسازی

تلاش‌های بی‌شماری برای طبقه‌بندی نحوه واکنش افراد به رنگ‌های مختلف صورت گرفته است:

اما حقیقت این است که رنگ آنقدر به تجربیات شخصی وابسته است که نمی‌توان آن را به احساسات خاص تعبیر کرد. تحقیقات نشان می‌دهد که ترجیحات شخصی، تجربیات، تربیت‌ها، تفاوت‌های فرهنگی زمینه تأثیر رنگ‌های فردی را بر ما مختل می‌کند.
بنابراین این ایده که رنگ های خاصی تاثیرات خاص بر روی روحیات دارند برای همه یکسان نیست.

و باید بپذیریم که پاسخ های ملموس تضمینی نیستند، هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری و بررسی وجود دارد. نکته کلیدی این است که به دنبال راه های دقیق تری برای تصمیم گیری در مورد رنگ باشید.

چرخه رنگ چیست؟

روانشناسی رنگ

چرخه رنگ از سه رنگ اصلی قرمز، آبی، زرد تشکیل شده است.
این سه رنگ به جهت آنکه از روی هیچ رنگ دیگر ساخته نمیشوند به عنوان سه رنگ اصلی معرفی میشوند.
در چرخه ی رنگ شما این سه رنگ را با رنگ های کناری خود ترکیب میکند و به رنگ های فرعی بین این چرخه میرسید.
در آخر در چرخه رنگ ها از ترکیب مساوری رنگ های کناری به مقداری مساوری رنگ های ترکیبی چرخه ساخته میشود.

معرفی تاثیرات رنگ ها برهم دیگر

در چرخه ی بالا 12 رنگ ایجاد شده است که مهم ترین نکته ی آن تاثیرات رنگ هایی است که در کنار همدیگر بر ذهن میگذارند.
با همین 12 رنگ شما میتوانید آثار تاثیر گذاری را خلق کنید، حالا اگر نحوه ی ترکیب آن ها در کنار یک دیگر آگاه باشید میتوانید معجزه روانشناسی رنگ را به وجود آورید.

رنگ های مکمل

روانشناسی رنگ

روانشناسی رنگ های مکمل

رنگ ها مکمل دقیقا در چرخه رنگ ها در مقابل یک دیگر قرار دارند، این رنگ ها به قدری زیبا یک دیگر را کامل میکنند که شما به جای تفاوت احساس تناسب پیدا میکند و لذت میبرید.

رنگ سه گانه

روانشناسی رنگ

این ترکیب رنگ به نوعی ازهمان روش رنگ های مکمل انتخاب میشود با این تفاوت که به جای 2 رنگ سه رنگ در چرخه رنگ به گونه ای انتخاب میشوند که یک مثلث متساوی الاضلاع میسازند.

رنگ سه گانه متساوی الساقین

 

روانشناسی رنگ
این نوع ترکیب رنگ در چرخه رنگ ها به این شکل است که شما ابتدا رنگ مورد علاقه ی خود را انتخاب میکنید سپس رنگ مکمل روبه روی آن را پیدا میکند در آخری دو رنگ انتخابی شما رنگ های کناری رنگ مکمل هستند که شکل مثلث متساوی الساقین را در چرخه ایجاد میکنند.

رنگ های مشابه

روانشناسی رنگ
این رنگ ها سه رنگ مشابه کنار هم در چرخه ی رنگ هستند که از ترکیب آن ها با رنگ های تینت و سایه اثرهای بسیار جذابی خلق میشود.

ترکیب رنگ تینت و سایه چیست؟

 

روانشناسی رنگ
در چرخه ی رنگ ابتدایی ما با رنگ های خام (Hue) سرو کار داریم. برای ایجاد تنوع بیشتر در رنگ ها ما میتوانیم به همه رنگ ها مقداری رنگ سیاه یا سفید اضافه کنیم.
از اضافه کردن رنگ سیاه به رنگ های دیگر ترکیب رنگ سایه و از اضافه کردن رنگ سفید رنگ های تینت درست میشود.

رنگ مونوکروماتیک در روانشناسی رنگ

روانشناسی رنگ

به در کنار هم قرار دادن رنگ های خام در کنار ترکیب رنگ های تینت و سایه رنگ های مونوکروماتیک میگویند.

به چه رنگ هایی سرد و گرم می گویند؟

روانشناسی رنگ

در روانشناسی رنگ به طور کلی رنگ ها به دو دسته ی سرد و گرم تقسیم میشوند. رنگ های گرم در ترکیب خود از قرمز و زرد و رنگ های سرد از انواع رنگ آبی استفاده میکنند.
نوع تاثیر آن ها به اینگونه است که رنگ های سرد در زمینه و رنگ های گرم در موضوعاتی که نیاز به توجه دارد،مورد استفاده قرار میگیرد.

نحوه تصمیم گیری عملی در مورد رنگ در بازاریابی و برندسازی

نکته اصلی این است که هیچ دستورالعمل مشخصی برای انتخاب رنگ برای برند شما وجود ندارد. در حالی که خوب است که بتوانیم به سادگی به یک اینفوگرافیک نگاه کنیم و تصمیم درستی بگیریم، واقعیت این است که پاسخ به “چه رنگ هایی برای برند من مناسب است؟” همیشه “بستگی دارد” است.
این یک پاسخ خسته کننده است، اما این حقیقت است. زمینه ای که در آن کار می کنید یک ملاحظات اساسی است. این احساس، خلق و خو و تصویری است که برند یا محصول شما ایجاد می کند که مهم است.
خبر خوب: تحقیق در مورد روانشناسی رنگ ها می تواند به شما در انتخاب درست کمک کند.

رنگ مناسب برای برند شما مناسب است

در مطالعه‌ای در سال 2006، محققان دریافتند که رابطه بین برندها و رنگ‌ها به تناسب درک شده رنگ مورد استفاده برای برند خاص بستگی دارد. به عبارت دیگر: آیا رنگ با آنچه فروخته می شود مطابقت دارد؟
وقتی نوبت به انتخاب رنگ «درست» می‌رسد، تحقیقات نشان داده است که پیش‌بینی واکنش مصرف‌کننده به تناسب رنگ بسیار مهم‌تر از خود رنگ است.
بنابراین، هنگامی که رنگ‌ها را برای بازاریابی و برندسازی خود در نظر می‌گیرید، از خود بپرسید یا بهتر است بازخورد مشتری را جمع‌آوری کنید که «آیا این رنگ برای چیزی که من می‌فروشم مناسب است؟»

رنگ مناسب هویت برند شما را نشان می دهد

قصد خرید تا حد زیادی تحت تأثیر رنگ‌ها قرار می‌گیرد زیرا تأثیر آنها بر نحوه درک یک نام تجاری است. رنگ‌ها بر نحوه نگرش مشتریان به «شخصیت» برند مورد نظر تأثیر می‌گذارند.
و در حالی که رنگ‌های خاص به طور کلی با ویژگی‌های خاصی همسو هستند (مثلاً قهوه‌ای با ناهمواری)، تقریباً هر مطالعه آکادمیک در مورد رنگ‌ها و برندسازی به شما می‌گوید که بسیار مهم‌تر است که رنگ‌ها از شخصیتی که می‌خواهید به تصویر بکشید حمایت کنند.

هویت برند یعنی شخصیت برند. به طور کلی به مجموعه موضوعاتی که مخاطبان را یادِ کسب‌وکار شما می‌اندازد، اتلاق میشود. که در اینجا انتخاب درست رنگ برای لوگو، تبلیغات، وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی و… یکی از مشخصه‌های هویت برند است.

برندها گاهی اوقات می توانند بین دو ویژگی تلاقی کنند، اما بیشتر تحت سلطه یک ویژگی هستند.
از خود بپرسید: می خواهم شخصیت برندم چگونه باشد و چگونه می توانم از رنگ برای انتقال آن شخصیت استفاده کنم؟

رنگ مناسب برای مخاطب شما جذابیت دارد

یکی از جالب‌ترین بررسی‌های روان‌شناسی رنگ‌ در رابطه با جنسیت، کار جو هالوک در مورد ” تخصیص رنگ ” است.
داده‌های هالوک برخی ترجیحات واضح را در رنگ‌های خاص در بین جنسیت نشان می‌دهد. با این حال، توجه به این نکته مهم است که اکثر پاسخ دهندگان او از جوامع غربی بودند. محیط یک فرد به ویژه ادراک فرهنگی نقش مهمی در دیکته کردن تناسب رنگ برای جنسیت ایفا می کند، که به نوبه خود می تواند بر ترجیحات رنگ فردی تأثیر بگذارد.
تحقیقات بیشتر در مورد درک رنگ و ترجیحات رنگ نشان می‌دهد که وقتی صحبت از  سایه ها می‌شود، مردان عموماً رنگ‌های تند را ترجیح می‌دهند در حالی که زنان رنگ‌های ملایم‌تر را ترجیح می‌دهند. همچنین، مردان بیشتر تمایل داشتند سایه‌های رنگ‌ها را به‌عنوان رنگ مورد علاقه خود انتخاب کنند (رنگ‌هایی که مشکی اضافه شده است)، در حالی که زنان بیشتر پذیرای سایه ها هستند (رنگ‌هایی که سفید اضافه شده است).
اگرچه این یک موضوع بحث داغ در تئوری رنگ است، با این حال برندها به راحتی می توانند خارج از کلیشه های جنسیتی کار کنند. در واقع، خیلی از ما شاهد این تناقض در انتخاب رنگ کسب و کار ها بوده ایم که بسیاری موفق عمل کرده اند، زیرا آنها انتظارات را زیر پا می گذارند.
“درک مناسب بودن” نباید آنقدر سفت و سخت باشد که تصور کنیم یک برند یا محصول نمی تواند موفق باشد زیرا رنگ ها با سلیقه های بررسی شده مطابقت ندارند.

رنگ مناسب برند شما را متمایز می کند

روانشناسی رنگ

مطالعات درباره روانشناسی رنگ نشان میدهد که مغز ما نشانه هایی را که از قبل با آن آشنایی دارد را ترجیح می دهد، که رنگ را به عنصر مهمی در ایجاد هویت برند تبدیل می کند. بهتر است برای برندهای جدید این نکته مهم را در نظر بگیرید که رنگ هایی را انتخاب کنند که شما را از رقبا متمایز کند.
انتخاب رنگ مناسب می تواند به برجسته شدن برند شما کمک کند. اصل روانشناختی معروف به «اثر انزوا » را در نظر بگیرید : این اصل بیان می‌کند که موردی که «مثل شست دردناک برجسته است» به احتمال زیاد به خاطر سپرده می‌شود.

دو مطالعه در مورد ترکیب رنگ‌ها،که یکی پاسخ زیبایی‌شناختی را اندازه‌گیری می‌کند و دیگری به ترجیحات مصرف‌کننده می‌پردازد، نشان داد، در حالی که اکثریت بزرگی از مصرف‌کنندگان الگوهای رنگی با رنگ‌های مشابه را ترجیح می‌دهند، آنها همچنین پالت‌هایی با رنگ برجسته بسیار متضاد را ترجیح می‌دهند.
از نظر هماهنگی رنگ، این به معنای ایجاد یک ساختار بصری متشکل از رنگ‌های مشابه پایه و تضاد آنها با رنگ‌های مکمل تاکیدی (یا درجه سوم) است:

این مفهوم در بازاریابی نیز نقش زیادی دارد. راه دیگری برای فکر کردن به آن این است که از رنگ‌های پس‌زمینه، پایه و تاکیدی استفاده کنید، تا سلسله مراتبی در سایت خود ایجاد کنید که مشتریان تشویق به عمل کند.

چرا این مهم است؟ درک این اصول به شما کمک می کند تا در بهینه سازی نرخ تبدیل که برای کسب و کار شما بسیار با ارزش است، کمک میکند.
به عنوان مثال، به رنگ دکمه های کال تو اکشن درطراحی سایت ها دقت کنید.

رنگ مناسب نام مناسبی دارد

اگرچه رنگ های مختلف را می توان به روش های مختلف درک کرد، اما نام های توصیفی آن رنگ ها نیز اهمیت دارد.
طبق مطالعه‌ای با عنوان « گل رز با هر نام دیگری… »، زمانی که از افراد خواسته می‌شد محصولاتی را با نام‌های رنگی متفاوت – مانند آرایش – ارزیابی کنند، نام‌های فانتزی به مراتب بیشتر ترجیح داده می‌شد. به عنوان مثال، علیرغم این واقعیت که به افراد یک رنگ نشان داده شده بود، “موکا” به طور قابل توجهی دوست داشتنی تر از “قهوه ای” است.
همین اثر برای طیف گسترده‌ای از محصولات اعمال می‌شود. مصرف‌کنندگان رنگ‌هایی را که به طور دقیق نام‌گذاری شده‌اند، نسبت به رنگ‌هایی که به سادگی نام برده می‌شوند، برای چشم دلپذیرتر ارزیابی کردند.
همچنین نشان داده شده است که نام‌های رنگی غیرمعمول و منحصربفرد برای همه چیز از لوبیا ژله‌ای گرفته تا سویشرت ترجیح داده می‌شوند. به عنوان مثال، رنگ های مداد رنگی با نام هایی مانند “razzmatazz” بیشتر از نام هایی مانند “زرد لیمویی” انتخاب می شدند.

انتخاب پالت رنگ

به طور کلی برای انتخاب رنگ یک برند جوانب زیادی را درنظر میگیرند و انتخاب ها بی دلیل نیست. حالا شما را دعوت به مطالعه ی رنگ های محبوب جهان میکینم!

روانشناسی رنگ آبی

روانشناسی رنگ

رنگ آبی به عنوان رنگ مورد علاقه جهان است و مردان آن را بیشتر از زنان ترجیح می دهند. و برندها نیز همین احساس را دارند: این رنگ آرامش بخش محبوب ترین رنگ لوگو است.
آبی باعث ایجاد احساس امنیت، قدرت، خرد و اعتماد می شود. شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی – مانند فیس‌بوک و توییتر – اغلب رنگ آبی را انتخاب می‌کنند تا قابل اعتماد به نظر برسند، یک ویژگی مهم برای کسب‌وکارهایی که حجم زیادی از کاربر را جذب می‌کنند.
از سوی دیگر، رنگ آبی دارای معانی منفی نیز می باشد. غذاهای آبی کمی در طبیعت وجود دارد، بنابراین رنگ اشتهای ما را سرکوب می کند. همچنین می تواند احساسات سرد و غیر دوستانه را منتقل کند.
انجمن Blue Cross Blue Shield از رنگ آبی هم در نام و هم در برند خود استفاده می کند. به عنوان یک شرکت بیمه سلامت، آنها باید جمع آوری داده های شخصی را در کنار ارائه خدمات با کیفیت متعادل کنند. طرح رنگی آن به مشتریان خود نشان می دهد که می توانند هنگام تصمیم گیری های مهم به شرکت اعتماد کنند و به آن تکیه کنند.

روانشناسی رنگ بنفش

روانشناسی رنگ

رنگ بنفش نماد سلطنت و برتری است. در امپراتوری روم، مقامات عالی رتبه بنفش تیری را می پوشیدند که در آن زمان قیمتی بیشتر از طلا داشت. ملکه الیزابت اول حتی افراد خارج از خانواده سلطنتی را از پوشیدن رنگ بنفش منع کرد .
با توجه به این پیوندهای قدیمی، بنفش هاله ای عاقلانه، ثروتمند و پیچیده ایجاد می کند. برندها می توانند از رنگ برای نشان دادن خدمات، محصول یا تجربه برتر استفاده کنند. اما بنفش همچنین می‌تواند نشان‌دهنده انحطاط، بدخلقی و افراط باشد – بنابراین مراقب باشید که هنگام استفاده از این رنگ تعادل برقرار کنید.
از آنجایی که رنگ بنفش تداعی زنانه تری دارد، هالمارک از این لحن به عنوان اشاره ای به مخاطبان عمدتاً زن خود استفاده می کند. این کانال تلویزیونی همچنین از رنگ برای انتقال پیشنهاد منحصر به فرد خود از فیلم‌ها استفاده می‌کند – تنها چند برند از رنگ بنفش استفاده می‌کنند، بنابراین این رنگ می‌تواند یک شرکت را متمایز کند.

روانشناسی رنگ نارنجی

روانشناسی رنگ

این رنگ روشن نشان دهنده اعتماد به نفس، خلاقیت و شجاعت است. و به دلیل ماهیت سرگرم کننده آن، با مارک های غیرشرکتی به خوبی کار می کند. نارنجی همچنین احساس گرمی ایجاد می کند زیرا با خورشید مرتبط است.
با این حال، رنگ معانی نه چندان آفتابی نیز دارد. می تواند باعث ایجاد احساس ناامیدی، محرومیت و سستی شود. ممکن است نابالغ یا نادان به نظر برسد.
لوگوی نمادین Nickelodeon یکی از شناخته شده ترین لوگوهای نارنجی است. از آنجایی که رنگ نارنجی احساسات خلاقیت و حتی ناپختگی را برانگیخته می‌کند، با برنامه‌ریزی نامتعارف و نام تجاری نامتعارف آنها مطابقت دارد. فقط یک شرکت با زیبایی نارنجی می تواند نمایش هایی مانند باب اسفنجی و The Wild Thornberrys را برگزار کند.

روانشناسی رنگ قرمز

روانشناسی رنگ

این رنگ قدرتمند با هیجان، انرژی، قدرت، بی باکی و اشتیاق همراه است. در فروش، دکمه‌های فراخوان برای اقدام از رنگ قرمز استفاده می‌کنند تا خریداران را قادر به تبدیل کنند، زیرا حس فوریت را القا می‌کند. قرمز همچنین می تواند تأثیر فیزیکی داشته باشد – رنگ باعث گرسنگی افراد می شود.
با این حال، رنگ قرمز می تواند احساسات منفی را به همان اندازه قوی تقویت کند. این نشان دهنده خشم، هشدارها، خطر، سرکشی، پرخاشگری و درد است. چراغ‌های قرمز پلیس به رانندگان هشدار می‌دهد که خود را عقب بکشند، در حالی که علائم ایست رانندگان را مجبور به توقف می‌کند. Inside Out دیزنی حتی خشم را به عنوان موجودی قرمز آتشین نشان می دهد. در برندسازی، رنگ قرمز زمانی کار می کند که در زمینه مناسب استفاده شود.
به عنوان مثال، کوکاکولا چندین دهه است که رنگ را به عنوان امضای خود انتخاب کرده است. قرمز خریداران را تشویق به مصرف محصولات نوشیدنی خود می‌کند و با برند هیجان‌انگیز شرکت همسو می‌شود: شعار فعلی آن «جادوی واقعی» است.

روانشناسی رنگ سبز

روانشناسی رنگ

بدون اغراق، سبز نشان دهنده زندگی است. سبزی که یادآور چمن، درخت و بوته است، احساس آرامش، سلامتی، رفاه، امید و طراوت را به ارمغان می آورد. اما به دلیل ماهیت ابتدایی آن، این رنگ می تواند نشان دهنده کسالت، رکود و ملایم بودن باشد.
Whole Foods از رنگ سبز به دلیل شهرت آن برای محصولات تازه و باکیفیت استفاده می کند. این برند خود را به عنوان «سالم‌ترین فروشگاه مواد غذایی آمریکا» معرفی می‌کند، بنابراین استفاده از رنگ مرتبط با سلامت و رشد با بیانیه مأموریت آن‌ها مطابقت دارد.

روانشناسی رنگ زرد

روانشناسی رنگ

رنگ زرد نیز مانند نارنجی نشان دهنده جوانی و شادی است. این رنگ چهره های خندان ، گل های آفتابگردان و اردک های لاستیکی است. برندها از رنگ زرد برای بهره بردن از خوش بینی، خلاقیت، برون گرایی و گرما استفاده می کنند.
با این حال، نام تجاری زرد همچنین می تواند احساسات ترس، غیرمنطقی و اضطراب را تقویت کند. نوار پلیس، چراغ‌های راهنمایی و علائم خیابان‌ها همگی دارای رنگ زرد هستند. به عبارت دیگر، قبل از فرو رفتن در رنگ، این داستان هشدار دهنده را به خاطر بسپارید.
طاق های طلایی مک دونالد از مثبت بودن زرد استفاده زیادی می کند. نام تجاری زرد آن، که با قرمز اشتها آور گره خورده است، تداعی جوانی و شادی را برای زنجیره فست فود ایجاد می کند. وعده های غذایی شاد با صورتک زرد رنگ بر شهرت کودک پسند آن تأکید می کند.

روانشناسی رنگ مشکی

روانشناسی رنگ

در وب‌سایت‌ها، ایمیل‌ها و لوگوها، همه جا مشکی را خواهید دید. مشکی به عنوان رنگ اصلی می تواند برند را پیچیده، قدرتمند و ظریف جلوه دهد. بسیاری از شرکت‌های لوکس (مثلا Chanel) از رنگ مشکی استفاده می‌کنند تا آرم‌های خود را شیک و زیبا نشان دهند.
اما سیاه نشان دهنده ظلم و سردی است. مردم حتی می‌توانند رنگ سیاه را نمادی از شر بدانند: اورسولا جادوگر دریایی یا اسکار از شیر شاه را در نظر بگیرید.
و در حالی که سیاه در صنعت مد معجزه می کند، این اثر همیشه ترجمه نمی شود. به عنوان مثال، رنگ سیاه به ندرت در صنعت بهداشت دیده می شود زیرا شبیه مرگ و عزا است.
نایک از تبلیغات سیاه و سفید و آرم swoosh امضا شده خود برای تقویت برند متمرکز بر قدرت خود استفاده می کند. این شرکت پیام‌های خود را حول محور توانمندسازی ورزشکاران و کمک به مشتریان برای تبدیل شدن به بازیگران قوی‌تر قرار می‌دهد – استفاده عالی از مشکی ظریف.

روانشناسی رنگ سفید

روانشناسی رنگ

اگر کسب و کار شما به دنبال فضایی تمیز و ساده است، رنگ سفید ممکن است انتخاب ایده آلی باشد. در کنار مشکی، سفید حسی مدرن را القا می کند و می تواند به دستیابی به ظاهری خالص، معصوم و بکر کمک کند.
از سوی دیگر، رنگ سفید می تواند احساس عقیم شدن داشته باشد – مانند یک بیمارستان. بدون رنگ، ممکن است برند شما ساده، خسته کننده و خالی به نظر برسد. اما، مانند بسیاری از رنگ ها، به زمینه بستگی دارد. برخی از نوآورترین برندهای جهان، از جمله اپل و تسلا، دارای لوگوی سفید هستند.
رنگ مشکی برای نایک به همان روشی که رنگ سفید برای آدیداس کار می کند. برخلاف نایک، آدیداس گروهی از مشتریان کمتر ورزشی را هدف قرار می دهد. آنها به طور منظم با غیر ورزشکاران از جمله نوازندگان، هنرمندان و غیره شریک می شوند. بنابراین، رنگ سفید آنها را قادر می سازد تا از جذابیت ساده و جهانی بهره ببرند.

روانشناسی رنگ صورتی

روانشناسی رنگ

صورتی که محبوب‌ترین رنگ برای نشان دادن زنانگی است، می‌تواند برای هر برندی که به دنبال حسی جوان‌تر، تخیلی‌تر و عجیب‌تر است، کار کند. به عنوان مثال، T-Mobile به رنگ سرخابی خود متمایل می شود تا در بین رقبا برجسته شود.
با این حال، صورتی نیز حالات کودکانه یا سرکش ایجاد می کند. قرار گرفتن در معرض اولیه آن با عادت کردن خریداران به رنگ کاهش می یابد – اگر تا به حال به ویکتوریا سیکرت رفته باشید، آن دیوارهای گلگون پس از مدتی احساس تهوع می کنند.
برای شرکت هایی مانند باربی، صورتی می تواند ترکیبی عالی از زنانگی و جوانی باشد. لوگوی صورتی غول عروسک بازی به آن کمک می کند محصولات خود را برای مخاطبان جوان عرضه کند.

مهرسام چاپ با سال ها تجربه با درنظر داشتن تاثیرات رنگ در حیطه طراحی کاتالوگ و بروشور رضایت مشتریان خود را بدست آورد و توانسته در سفارش چاپ کاتالوگ و بروشور های باکیفیت برندهای مختلف را به بهترین شکل و با کیفیت رنگ بالا ارائه کند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *